Svečani ispraćaj 202 maturanta i maturantice Mješovite srednje škole Tešanj

/

U petak, 24. 05.2024. godine, upriličen je svečani ispraćaj još jedne uspješne generacije učenika Mješovite srednje škole. Ova generacija broji 202 učenika i učenice koji su se obrazovali za deset različitih zanimanja u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju.

Okupljanje maturanata i profesora počelo je već tradicionalno u 19 sati ispred Osnovne škole „Huso Hodžić“. Naše maturante su pozdravili i ispratili članovi njihovih porodica, rodbina , prijatelji i sugrađani kojih je u velikom broju bilo na tešanjskim ulicama.

Svečani defile naših maturanata bio je uistinu pravi simbol mladosti i ljepote. Poslije defilea uslijedila je maturska zabava u restoranu „Teša ”

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...