Ivica Dačić potvrdio: U Beogradu stradao brat ministra Vojina Mijatovića, pretučen u dječijem parku

/

Đorđe Mijatović (40), brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića stradao je juče u Beogradu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić za Blic TV. Kako su prenijeli beogradski mediji, Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukli huligani u dječijem parku na Voždovcu.

„Sinoć oko 18-19 sati policija je dobila poziv da je došlo do neke tuče, otišla je na adresu na opštinu Voždovac, zatekla je povrijeđenog sa suprugom. Odvezen je u Uregentni i tamo je preminuo“, izjavio je Dačić za Blic TV.

Dodao je da se Mijatovićev sin prethodno žalio da mu je oteta lopta, i da je imao problem sa dvojicom muškaraca.

Dačić je naglasio da se utvrđuje da li je preminuo od posljedica udaranja.

„Utvrdiće obdukcija, ljekari kažu da je imao i neke epileptične napade“, naveo je.

Kako Telegraf.rs saznaje, Mijatovićev sin juče se požalio ocu da su ga mladići maltretirali u parku. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli.

Podsjetimo, prethodno je objavljena informacija da je Mijatovićev brat ubijen juče na Karaburmi, ali je riječ o drugom incidentu u kojem je nožem izboden stariji muškarac, a napadač je uhapšen, prenosi N1 BiH.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pretres u Doboju: Pronađena ukradena oprema Autocesta FBiH, vrijedna je 550.000 KM

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, na osnovu naredbe Osnovnog...

Tešanj: Iz vozila ukraden radio-kasetofon

Kako je saopćeno iz MUP ZDK dana 23.06.2024. godine,...

Stravična nesreća: Jedna djevojka poginula, dvije povrijeđene

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na...

Tešanj: Krađa na auto otpadu u Raduši

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK u vremenskom periodu...