Pozivamo žene iz privrednog sektora u BiH da se pridruže inspirativnom okupljanju koje organizuje Asocijacija poslovnih žena She!

/

U toku je organizacija događaja koji će okupiti poslovne žene iz nekoliko gradova BiH. Ako ste žena koja uspješno žonglira između privatnih i poslovnih obaveza i pri tome ste još i vlasnica nekog biznisa, Vaša prisutnost ključna je za uspjeh ovog jedinstvenog skupa.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite 31.05.2024. godine u Tešnju i svojim dolaskom doprinesete i istaknete značaj svog poslovanja, kroz aktivnosti Asocijacije poslovnih žena She. Osim što ćete imati priliku da se povežete s drugim istomišljenicama, našem događaju prisustvovaće i značajni gosti iz privrednih komora, pružajući vam priliku za stvaranje važnih poslovnih konekcija.

U sklopu događaja, bit će organizirani B2B susreti poslovnih žena, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo i omogućiti vam da proširite svoju mrežu profesionalnih kontakata.

Pozvane su i druge istaknute ličnosti, posebno žene koje djeluju u različitim sektorima u BiH, koje mogu doprinijeti našem radu. Kako bismo vam olakšali prisustvo, ostavili smo fleksibilne termine od 14h do 18h, prilagođene vašim obavezama. Važno je napomenuti da će centralni dio događaja, zvanično predstavljanje, početi u 15h.

Cilj ove inspirativne manifestacije je stvaranje pozitivnih promjena u našem poslovnom okruženju.

Mjesto održavanja događaja Tech Lab, Bukva broj 6, Tešanj

Kontakt za prijavu asocijacijashe@gmail.com

Radujemo se Vašem dolasku!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Zakažite besplatan pregled kože lice u najbližoj apoteci Violapharm!

U apoteci Violapharm u mjestu Bukva, dana 27.06.2024. u...

Uz račun otvoren u ProCredit Bank: Besplatno podizanje gotovine na više od 1700 lokacija

ProCredit Bank je respektabilna banka fokusirana na pružanje visokokvalitetnih...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...