Maglaj: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

/

U ulici Srebreničkih žrtava rata općina Maglaj, od strane lica O.M., rođen 1984. godine iz Maglaja izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom kontrole i pregleda putničkog motornog vozila, marke “VW Golf” od strane policijskih službenika Policijske stanice Maglaj u kojem se navedeno lice nalazilo kao suvozač kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, bruto težine 4,78 grama i jedan upakovan sadržaj praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, bruto težine 4,12 grama.

Pronađena materija je oduzeta, a lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...

Tešanj: Iz radne mašine u Vukovu ukradeno 200 litara goriva

Dana 17.06.2024. godine u 14,35 sati putem telefona dežurnom...

Pucnjava za Bajram ugrozila živote porodice s djetetom od sedam godina

U Bihaću se dogodio incident koji je mogao završiti...