Svečano otvorena nova sala za sastanke JP Rad Tešanj

/

Danas, povodom zvaničnog otvaranja naše nove sale za sastanke i trening centra imali smo čast i zadovoljstvo ugostiti korisnike PJ Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Tešanj,- saopćili su iz JP Rad Tešanj.

“Osim naših svakodnevnih komunalnih poslova administracija JP Rad zajedno sa upravom preduzeća ugostila je korisnike centra. Razgovarali smo i kratko se družili uz sok i kolač.

Drago nam je da smo mogli bit domaćini, te na jedan simboličan način pokazati vid empatije prema kategorijama u našem društvu kojima je potrebna briga zajednice.” – navode iz JP Rad Tešanj.

JP RAD d.d. će koristiti salu za sastanke, interne i externe audite, treninge uposlenika iz različitih oblasti kao strateško opredjeljenje preduzeća i pripreme uposlenika za poslovne izazove kroz budućnost.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Koliko su zarađivali u službi za zapošljavanje ZDK: “Ispod 3.480 KM rijetko ko da je imao”

Plenarna Slika Plate: Korupcija i Privilegije u JU Službi...

Prijedlog plana upisa učenika u I razred Mješovite srednje škole Tešanj

Perspektivna zanimanja u trogodišnjem i četverogodišnjem trajanju u Mješovitoj...

Konkurs: “Svjetlo u Tami”

Dragi učenici, Želimo vas pozvati da se pridružite našem konkursu...

Firma Mann + Hummel Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik , jedna...