Svečano otvorena nova sala za sastanke JP Rad Tešanj

/

Danas, povodom zvaničnog otvaranja naše nove sale za sastanke i trening centra imali smo čast i zadovoljstvo ugostiti korisnike PJ Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Tešanj,- saopćili su iz JP Rad Tešanj.

“Osim naših svakodnevnih komunalnih poslova administracija JP Rad zajedno sa upravom preduzeća ugostila je korisnike centra. Razgovarali smo i kratko se družili uz sok i kolač.

Drago nam je da smo mogli bit domaćini, te na jedan simboličan način pokazati vid empatije prema kategorijama u našem društvu kojima je potrebna briga zajednice.” – navode iz JP Rad Tešanj.

JP RAD d.d. će koristiti salu za sastanke, interne i externe audite, treninge uposlenika iz različitih oblasti kao strateško opredjeljenje preduzeća i pripreme uposlenika za poslovne izazove kroz budućnost.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Saobraćaj potpuno obustavljen: Sudarili se kamion i putničko vozilo

Prema informacijama koje smo dobili od čitatelja, na putu...

Visoko, Zavidovići, Tešanj i Vareš na meti lopova: Krađe se množe

U posljednjim danima na području Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) zabilježen...

Kriminal na novoj dionici autoputa: Zamijenili ponude, EU istražitelji došli u Autoceste FBiH!

Iako još nije započela izgradnja nove dionice autoputa na...

Tropske noći i vreli dani u BiH do kraja radne sedmice

U Bosni i Hercegovini sunčano i vruće uz malu...