Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

/

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi primjer kako posvećenost i predanost mogu dovesti do impresivnih postignuća.

Nakon završetka osnovne škole u Šijama i srednje Medicinske škole u Tešnju, trenutno privodi kraju studije opće medicine na Medicinskom fakultetu u Tuzli.

Kao predsjednik Udruženja mladih “Doboj Jug”, osnovanog 2020. godine, Safet predvodi niz projekata koji uključuju edukativne tribine, sportske turnire i humanitarne akcije. Posebnu pažnju posvećuje aktivnostima u Centru za islamsko obrazovanje, gdje organizuje kurseve jezika, kulturne događaje i seminare za mlade. Njegova energija i inicijative predstavljaju pravi uzor za mlade širom regije.

Pratite nas na našim društvenim mrežama kako biste saznali više o njegovim inspirativnim projektima i vizijama za budućnost.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...