Tešanj: Ponovo krađa goriva u Medakovu

/

Prema informacijama iz MUP ZDK, jučer u prostorije Policijske stanice Tešanj obratilo se lice S.M., rođen 1967. godine iz Zavidovića, uposlenik firme “Bossil”, d.o.o Vitez i prijavio da je u mjestu Medakovo, na gradilištu puta A-1, u vremenskom periodu od 25.05. do 27.05.2024. godine, od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo “Krađa”.

Naime ukradeno je 150 litara dizel goriva iz rezervoara teretnog motornog vozila, marke “Scania”, vlasništvo pomenute firme.

Istog dana u prostorije Policijske stanice Tešanj, obratilo se lice Đ.E., rođen 1991. godine iz Kaknja, uposlenik firme “Euro asfalt”, d.o.o. Sarajevo i prijavio da je u mjestu Medakovo, na gradilištu puta A-1, u toku noći 19./20.05.2024. godine, od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo “Krađa” 30 litara dizel goriva iz rezervoara radne mašine-kompresor, marke “ATMOS PDP” vlasništvo pomenute firme.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Tešanj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Iz radne mašine u Vukovu ukradeno 200 litara goriva

Dana 17.06.2024. godine u 14,35 sati putem telefona dežurnom...

Pucnjava za Bajram ugrozila živote porodice s djetetom od sedam godina

U Bihaću se dogodio incident koji je mogao završiti...

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...