Ovo nisu svjetske lokacije, nego ljepote BiH: Pogledajte očaravajuće snimke naših fenomenalnih lokacija

/

Djevojka Farah, na društvenim mrežama poznata pod korisničkim imenom Farah Explores, objavila je zadivljujuće snimke lokacija u Bosni i Hercegovini.

Na snimku je napisala da nije riječ o Filipinima, Tajlandu, Južnoj Americi, Kostariki, Arizoni, Boliviji, Švicarskoj niti Vijetnamu, nego o našoj prelijepoj zemlji.

“Mala zemlja u obliku srca, ali ima sve”, navela je u opisu snimka.

View this post on Instagram

A post shared by Farah (@frr.explores)

Lokacije koje vidite su: Istup (Stolac), rijeka Neretva (Konjic), rijeka Sušica (Trebinje), vodopad Žukovica (Posušje), rijeka Jasnica (Mostar), kanjon Mostarska Bijela, Drežnica, planina Prenj (dolina Tisovice), rijeka Trebižat i rijeka Drežanka.Mnogi korisnici Instagrama su u komentarima naveli da su oduševljeni ovim kadrovima.

“Bože, jeste ova naša zemlja lijepa”, “Ko god da je snimio, dah staje. Svaka čast”, “Sve ljepote ovog svijeta u jednoj zemlji. Bosno, nestvarno si predivna”, “Najljepša naša Bosna i Hercegovina”, neki su od njih.

Video je privukao pažnju pa je dosad pregledan gotovo milion puta te ima skoro 30.000 lajkova. Farah inače ima za cilj promovisanje prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine, a u tome itekako uspijeva, piše Klix.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poražavajući rezultati: U BiH 187.000 nezaposlenih

U periodu od januara do marta radnu snagu BiH...

Temperature rastu: Danas do 34 stepena

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar...

Odakle dolazi najviše nesigurnih proizvoda u BiH?

Hemijski rizik, rizik od gušenja, strujnog udara, požara ili...