Naprijed još uvijek nema kandidata za načelnika?

/

Naprijed nova politička stranka na ovim izborima u svojoj bazi u Tešnju još uvijek nije izašla sa imenom kandidata za načelnika Tešnja.

Da li čekaju rasplet oko kandidata za načelkinka ispred SDA Tešanj, pa da eventualne uzmu nekog “nezadovoljnika” ili  imaju “skriveni adut” još uvijek je nepoznato i samim članovima ove stranke. Nezadovoljnika svakako da ima u SDA, a najeksponiraniji su Adnan Lihić i Fuad Šišić. Fuad Šišić pokazuje otvorene nezadovoljstvo stanjem u SDA, a Adnan Lihić svojim statusom.
Nosioc liste za Općinsko vijeće Tešanj će biti kako smo ranije pisali Adis Bekrić, predsjednik ove stranke u Tešnju ili Fadil Begović.

SNAGA NARODA Tešanj će kako stvari stoje izaći sa preduzetnikom Damir  Numićem, vlasnikom brzorastuće kompanije Green-light. Stranka za BiH očigledno igra na sigurno sa Haskom Handžićem, a NAŠA STRANKA sa Amilom Buljubašićem.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fuad Kasumović: Gradonačelnik koji je izgubio kompas dostojanstva

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović već dugi niz godina pokazuje...

Fotelja im najdraža: Nacionalnost mijenjali i za vrijeme skupštinskih pauza

Slučaj Dragane Čavke, koja se, iako je prethodno bila...

Reakcija na tekst Fuada Šišića SUMNjIV JE… DAKLE KRIV JE (tesanj.net): FUADE, TVOJE VRIJEME JE PROŠLO – NEMOJ GUBITI DOSTOJANSTVO!

Piše: Dugogodišnji član SDA (ime i prezime poznato Redakciji) Fuade, Pročitao...

Adil Halilović i SNAGA NARODA se ne šale: Kooptiran Unkić u Izvršni odbor stranke

Adil Halilović, diplomirani ekomista, ekspert za naftu i naftne...