Općinski načelnik i komandir PS Doboj Jug razmatrali stanje sigurnosti i saobraćaja

/

Općinski načelnik Mirnes Tukić održao je radni sastanak sa komandirom PS Doboj Jug, Seadom Kadribašićem, kako bi razmotrili tekuća pitanja iz domena sigurnosti, stanja u saobraćaju, javnog reda i mira te kriminaliteta.

Prema riječima komandira Kadribašića, stanje na terenu je zadovoljavajuće, a kontinuirano se radi na unapređenju svih parametara koji se tiču smanjenja stope krivičnih djela, kriminaliteta, remećenja javnog reda i mira te općenito povećanja sigurnosti građana i imovine u Doboj Jugu.

Svi službenici Policijske Stanice Doboj Jug obavljaju svoje zadatke na najvišoj mogućoj razini, što potvrđuju i rezultati iz prethodnog perioda. Visok stepen otkrivanja počinitelja i preventivnog djelovanja su pokazatelji profesionalnosti i odgovornosti pristupa poslu u ovoj policijskoj stanici.

Posebno je istaknuta zadovoljavajuća saradnja građana sa službenicima, što dodatno doprinosi stvaranju osjećaja povjerenja i sigurnosti u zajednici.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...