Nakon što je fizički napao Karleušu: Tošić doveden u policiju, imao 0,87 promila alkohola u krvi

/

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je jutros da ju je napao bivši muž Duško Tošić, koji je po dovođenju u stanicu policije alkotestiran i imao je 0,87 promila alkohola, saznaje Kurir.

Kako saznaje Kurir, Karleuša još nije otišla u policiju, već je rekla da prvo mora da se konsultuje sa nekim oko daljih koraka. Također, pjevačicin trenutni stav je da za sada ne želi da bilo šta prijavljuje i ulazi u dalje procedure oko slučaja nasilja u porodici.

Podsjetimo, kako je Kurir ekskluzivno saznao, policija je rano jutros po prijavi Jelene Karleuše odmah izašla na teren gdje je zatekla pjevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i tijelu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznajemo, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i tijelu.

Kako saznaje Kurir, Jelena nema vidne povrede po tijelu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predjelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Papreno ljetovanje za četvoročlanu porodicu u Makarskoj

Četvoročlana porodica koja se odluči da ovog ljeta sedmodnevni...

U Hitnoj pomoći povećan broj osoba sa ugrizom krpelja

U narednim danima u Bosni i Hercegovini očekuju se...

Šejla Zonić iz Tuzle je pobjednica Zvezda Granda

Šejla Zonić proglašena je pobjednikom ovogodišnje sezone Zvezda Granda...

Fenomenalan duet: Harmonikaš Samir Nurkić i Ćira objavili “Dva brata”

Samir Nurkić, jedan od najpoznatijih regionalnih harmonikaša, objavio je...