Ismail Omerbašić učenik generacije OŠ “Gazi Ferhad-beg”

/

Ismail Omerbašić (Ahmet i Enisa) rođen je u Tešnju 19. augusta 2009. godine. Tokom školovanja u Osnovnoj školi “Gazi Ferhad-beg” postigao je izvanredne uspjehe, ističući se na mnogobrojnim školskim takmičenjima i manifestacijama.

Osim toga što je bio odličan učenik sa primjernim vladanjem, dosljedno je ostvarivao visok uspjeh tokom cijelog školovanja. Njegova strast za učenjem i takmičenjem ogleda se u mnogobrojnim dodatnim nastavama koje je pohađao, uključujući matematiku, fiziku i sport.

Na ovim sekcijama, Ismail je redovno postizao zavidne rezultate. Posebno se istakao u sportskim aktivnostima, gdje je sa svojom ekipom osvojio treće mjesto na kantonalnom takmičenju u košarci. Ismailov doprinos školi i njegovim aktivnostima čine ga pravim uzorom za sve učenike.

Njegova posvećenost, marljivost i entuzijazam su kvalitete koje su ga dovele do titule učenika generacije. Sa svojim izuzetnim uspjesima i predanim radom, Ismail ostavlja trajno naslijeđe u Osnovnoj školi “Gazi Ferhad-beg”, inspirirajući buduće generacije da teže izvrsnosti u svemu što rade.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...