Najava isključenja struje i mogući prekidi u vodosnabdijevanju

/

Zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, dana 10.07.2024. godine, bez električne energije će biti sljedeća trafo područja: Bajina Glava, Vukovo Mostić, Vukovo Slatina, Dubalj i Logobare. Prekid napajanja će trajati od 09:00 do 16:00 sati.

Što se tiče snabdijevanja vodom, korisnici vodovodnih sistema Tešanj, Jelah i Kraševo jutros se snabdijevaju uredno, a voda zadovoljava sve zahtjeve Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće.

Međutim, zbog građevinskih radova na izgradnji autoputa u zoni izvorišta Kraševo, mogući su prekidi u snabdijevanju vodom za područja Kraševa i Lepenice. Građani se mole za razumijevanje i strpljenje tokom ovih radova, stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

BiH i Srbija zajedno rekonstruišu prugu od Rume do Doboja

Na sjednici je utvrđen Prijedlog sporazuma o suradnji na...

Ramo Isak: Najpopularniji sam političar

U posjeti Tešnju bio je Ministar unutrašnjih poslova i...

Ramo Isak za ZOS radio: Putem medija sam saznao za odluku Suda BiH

Danas je u posjeti Tešnju bio Ministar unutrašnjih poslova...

ZOS podcast ekskluzivno: Razgovor sa ministrom Ramom Isakom!

Najavljujemo posebno izdanje ZOS podcasta! Sutra ćemo ugostiti Federalnog...