Zahida Binakaj: Hrabrost, inovacija i posvećenost zajednici

/

Zahida Binakaj, doktor farmaceutskih nauka i kandidatkinja na listi Zajedno (Stranka za BiH i Demokratska fronta) cijeli svoj život posvetila je služenju zajednici, unapređenju zdravstva i obrazovanju budućih generacija.

Kao predana stručnjakinja u farmaceutskom sektoru, dokazala se kao neumorni pokretač pozitivnih promjena, uvijek vođena principima hrabrosti, saosjećanja i inovacija.

Svojim angažmanom na legalizaciji Cannabisa u Bosni i Hercegovini, Zahida je pokazala spremnost da unese hrabre promjene u zdravstveni sistem, stavljajući dobrobit građana na prvo mjesto. Tokom svoje karijere, pomogla je mnogima – bila je uz pacijente kada je bilo najpotrebnije, osiguravala lijekove, pružala podršku u liječenju i uvijek bila tu za zajednicu. Paralelno s uspješnom karijerom, Zahida je odgajala dvoje krasne djece koja su danas uspješna u medicini, pokazujući nevjerovatnu snagu i predanost balansirajući između porodice i posla.

Uz nju je uvijek bio njen suprug, također doktor, čija podrška i razumijevanje su joj davali dodatnu snagu da ustraje u svom radu. Zajedno su gradili porodicu punu ljubavi i posvećenosti, koja je nastavila tradiciju medicinske stručnosti i služenja zajednici.

Kao mentorica mnogim farmaceutskim tehničarima i magistrima farmacije, Zahida je kontinuirano radila na unapređenju zdravstvenih usluga i obrazovanju novih generacija.

Njena uloga gostujućeg predavača svjedoči o njenoj strasti prema edukaciji i njenoj želji da inspiriše mlade ljude na putu ka boljoj budućnosti. Zahida Binakaj je uvijek bila tu za građane – uvijek spremna da sasluša, pomogne i podrži.

Njena nesebičnost, stručnost i posvećenost čine je ženom borcem na koju trebamo biti ponosni.

Ona je primjer lidera koji stoji uz svoj narod i donosi promjene koje su nam potrebne.

Vaš glas za Zahidu Binakaj je glas za hrabrost, inovaciju i istinsku posvećenost koja će doprinijeti boljitku naše zajednice.

Podržite Zahidu Binakaj  broj 2 na listi Zajedno (Stranka za BiH i Demokratska fronta)! – izaberite lidera koji će se boriti za vas, uz podršku porodice i viziju boljeg sutra za sve nas!

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

BOLAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU, A ZDRAV IH IMA 1001! – PRIČA ONKOLOŠKOG PACIJENTA IZ TEŠNJA

Poštovana gospodo na vlasti, znam da vam u ovoj...

Asima Halilović: Trenerica, sutkinja, ali i uspješna studentica – kako spojiti streljaštvo i mašinstvo

Asima Halilović, mlada i uspješna sportistkinja iz Tešnja, može...

Brza reakcija spriječila širenje požara na Vukovu!

Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) intervenisala je 17. septembra 2024....

MADI stipendira studente Veterinarskog fakulteta, Mašinskog fakulteta i Elektrotehničkog fakulteta

„MADI“ d.o.o. Tešanj raspisuje konkurs za dodjelu stipendija za...