Danas moguća slaba kiša, a evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja radne sedmice

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar će biti slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature će se kretati od 8 do 14 stepeni, na jugu do 18 stepeni, dok će dnevne temperature biti od 14 do 20 stepeni, na jugu do 24 stepena.

U četvrtak se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima koji mogu biti praćeni grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature će biti od 9 do 15 stepeni, na jugu do 18 stepeni, a dnevne temperature od 15 do 21 stepen, na jugu do 23 stepena.

U petak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar će biti slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature će se kretati od 10 do 16 stepeni, na jugu do 18 stepeni, dok će dnevne temperature biti od 16 do 22 stepena, na jugu do 26 stepeni.

U subotu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se očekuju lokalni pljuskovi u centralnim i istočnim područjima Bosne, te ponegdje na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Jutarnje temperature će biti od 8 do 14 stepeni, na jugu do 18 stepeni, a dnevne temperature od 12 do 18 stepeni, na jugu do 22 stepena.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Posljedice suše odražavaju se na cijene hrane: Čekaju li nas nova poskupljenja

Katastrofalna suša ovog ljeta izazvala je velike štete na...

Kiša u većem dijelu BiH

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno...

Keks i čokolada kao luksuz: Ko će sebi priuštiti čokoladu po cijeni od 10 KM?

Dugotrajan rast troškova, ponajviše sirovina, natjerao je preduzeća iz...

Visoke školarine u BiH: Roditelji uzimaju kredite za obrazovanje svoje djece

Visoke cijene studija, skup podstanarski život i često neuvjetni...