Prof. dr. Mesud Ajanović – NIP-ov nosilac liste koji zna šta radi

/

Kada se govori o izborima, jedan čovjek već odavno zna kako se vodi bitka. Mesud Ajanović nije samo još jedno ime na listi – on je ime iza kojeg stoje decenije iskustva, rada, i uspjeha. On nije samo profesor, inženjer, i ekspert – on je vizionar koji je svojim radom dokazao da zna kako se stvari rade.

Zašto Mesud?

Za početak, pogledajte njegovu karijeru – od glavnog inženjera u tešanjskoj Pobjedi, preko direktora u Autocentru Školjić, do profesora na univerzitetima. Mesud ne priča prazne priče, on ima rezultate iza sebe. Uveo je nove standarde, modernizovao proizvodnju, podizao preduzeća na noge, i uvijek je išao korak ispred drugih.

Kao član Nadzornog odbora u JP BH Pošta Sarajevo, Mesud je bio ključna figura koja je dovela do konsolidacije preduzeća i povećanja profita. I to nije bio jedini uspjeh – u FAD-u Jelah, kao predsjednik Nadzornog odbora, proveo je uspješnu privatizaciju i zadržao proizvodni program, osiguravši stabilnost za radnike i kontinuitet poslovanja.

Ali, ono što Mesuda izdvaja nije samo radna biografija, već i njegova vizija za budućnost. On ne gleda unazad, već uvijek traži nove načine kako unaprijediti stvari. Bilo da se radi o edukaciji, razvoju tehnologije ili poboljšanju infrastrukture – Mesud zna da je napredak jedini put.

Kandidat sa vizijom

Mesud Ajanović nije političar koji obećava – on je stručnjak koji realizuje. Dok drugi tek prave planove, on već ima spremna rješenja. Njegova vizija za općinu Tešanj uključuje modernizaciju infrastrukture, unapređenje obrazovnog sistema, i razvoj industrije koja će stvoriti nova radna mjesta.

Iza njega stoji tim stručnjaka, ali ono što je još važnije – iza njega stoje ljudi koji vjeruju u promjene. Mesud Ajanović nije samo kandidat, on je lider koji zna kako voditi.

Vrijeme je za akciju

Ako želite nekoga ko će pričati o problemima, birajte druge. Ako želite nekoga ko će riješiti te probleme – birajte Mesuda Ajanovića. Vrijeme je da Tešanj dobije lidera koji zna kako se stvari rade.

Mesud Ajanović, nosilac Liste Naroda i pravde za Općinsko vijeće Tešanj – kandidat koji ne obećava, već isporučuje.

Prof. dr. Mesud Ajanović - NIP-ov nosilac liste koji zna šta radi

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Admir Rahmanović: Kandidat sa djelima, ne obećanjima!

Admir Rahmanović, kandidat Naroda i pravde pod rednim brojem...

Poziv na promjene: Glas za budućnost MZ Šije

U ovom ključnom trenutku za našu zajednicu, obraćam vam...

Druga debata kandidata u Tešnju: Infrastruktura, optužbe i nova pitanja

Na TV SMART-u u četvrtak je održana druga debata...

Tešanj: Predizborna kampanja sa nedostatkom kreativnosti i transparentnosti

Ušli smo u drugu polovinu predizborne kampanje za lokalne...