Sin Hanke Paldum uhapšen zbog posjedovanja oružja i heroina

/

Mirzad Brkić (29), sin pjevačiceHanke Paldum, uhapšen je u nedjelju u Sarajevu i kod njega je nađen gasni pištolj i paketić s materijom za koju se sumnja da je heroin.


Brkić je vozio „Volkswagen Golf“ kad ga je u sarajevskoj općini Stari grad zaustavila policija, pronašla kod njega i oduzela mu startni gasni pištolj „Record“, s okvirom bez metaka, i paketić s praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je heroin. Na mjestu suvozača nalazio se D.Ð. (1987.), kod koga su pronađena dva paketića s materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Podsjećanja radi, Brkić je uhapšen i u januaru pošto je upravljajući automobilom „Nissan“ udario tri žene na trolejbuskom stajalištu u sarajevskom naselju Grbavica. Policija je tada potvrdila da je u Brkićevoj krvi prilikom testa na narkotike otkriveno prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. U nesreći su povrijeđene Arijana Ž. (54), Ismeta K. (52) i Magbula Dž. (59) i one su zbrinute u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

(Blic-portal.com)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...