Više osoba povrijeđeno noževima, dva mladića uhapšena

/

U sarajevskom tramvaju garažnog broga 209 sinoć je u 21:30 sati došlo do tuče više osoba u kojoj je četvero osoba zadobilo lakše tjelesne povrede, prenosi Anadolu Agency (AA). Jedna osoba zadobila je kontuzije udarcima pesnicama dok su tri zadobile lakše ubode noževima.

Kako je za AA potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, u 21:40 minuta zbog incidenta u tramvaju slobode su lišene dvije osobe, a riječ je o osobama inicijala A. M. (1992) i A. S. (1993) nad kojima je kriminalistička obrada još uvijek u toku.

Prema riječima glasnogovornice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Muamere Šehić, svi pacijenti pušteni su na kućno liječenje nakon ukazane pomoći.

“Oko 22 sata sinoć su na Kliniku urgentne medicine primljena četiri pacijenta kojima je ukazana ljekarska pomoć i kod kojih je dijagnostika pokazala lakše tjelesne povrede u vidu manjih posjekotina po rukama. Jedan od pacijenata imao je i kontuzije zbog čega je zadržan na dodatnim pretragama, a nakon toga je i on pušten na kućno liječenje”, kazala je Šehić, prenose Vijesti.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...