U Šečinom Hanu kod Žepča pronađeno beživotno tijelo Nedžada Maličbegovića

Datum:

U žepačkom naselju Šečin Han jučer oko 14 sati pronađeno je beživotno tijelo Nedžada Maličbegovića (68) iz Žepča. Tijelo je u dvorištu porodične kuće Maličbegovića pronašao majstor Mirsad Omerašević.


Iako još nema zvaničnog ljekarskog nalaza najvjerovatnije da se radi o prirodnoj smrti nastaloj uslijed zatajenja srca ili moždanog udara.

Na licu mjesta reporter Avaza zatekao je majstora Omeraševića, braću i sina preminulog Maličbegovića. Majstor kaže kako ga je jučer popodne nazvao Nedžad da dođe kako bi uradio određene stolarske poslove.

– Dogovorili smo se da dođem danas (op.a. jučer) nekad oko podneva. Kad sam došao zvonio sam ali se Nedžad nije javljao. Kada sam krenuo iza kuće vidio sam beživotno tijelo i odmah sam pozvao policiju, kaže Omerašević.

Prema njegovim riječima po izgledu tijela smrt je nastupila nekad sinoć (nedjelja) a najvjerovatnije je pošao da nahrani psa, jer je na travi bila posuda sa hranom.

Na lice mjesta odmah po dojavi izašla je policija PU Žepče, a nakon ljekarskog pregleda tijelo je prevezeno u gasulhanu MIZ Žepče. Maličebegović je bio penzioner i u posljednje vrijeme živio je sam.

(BH-index)

Povezani postovi
Related

Sve prijavljeno policiji: Užasan slučaj u Gračanici, dječaci silovali vršnjaka?

U jednom privatnom objektu u Gračanici, na području Tuzlanskog...

Tešanj: U Dobropolju izvršena teška krađa

Prema informacijama koje je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK,...

Tešanj U Kraševu ukradeno gorivo iz automobila

Kako je saopćeno iz MUP-a ZDK u toku noći...

Učenice na putu do škole napadnute nožem: Napadač se krio u zgradi

Na teritoriji pokrajine Baden-Virtenberg, u mjestu Ilerkirhberg jutros je jedan muškarac...