U Šečinom Hanu kod Žepča pronađeno beživotno tijelo Nedžada Maličbegovića

/

U žepačkom naselju Šečin Han jučer oko 14 sati pronađeno je beživotno tijelo Nedžada Maličbegovića (68) iz Žepča. Tijelo je u dvorištu porodične kuće Maličbegovića pronašao majstor Mirsad Omerašević.


Iako još nema zvaničnog ljekarskog nalaza najvjerovatnije da se radi o prirodnoj smrti nastaloj uslijed zatajenja srca ili moždanog udara.

Na licu mjesta reporter Avaza zatekao je majstora Omeraševića, braću i sina preminulog Maličbegovića. Majstor kaže kako ga je jučer popodne nazvao Nedžad da dođe kako bi uradio određene stolarske poslove.

– Dogovorili smo se da dođem danas (op.a. jučer) nekad oko podneva. Kad sam došao zvonio sam ali se Nedžad nije javljao. Kada sam krenuo iza kuće vidio sam beživotno tijelo i odmah sam pozvao policiju, kaže Omerašević.

Prema njegovim riječima po izgledu tijela smrt je nastupila nekad sinoć (nedjelja) a najvjerovatnije je pošao da nahrani psa, jer je na travi bila posuda sa hranom.

Na lice mjesta odmah po dojavi izašla je policija PU Žepče, a nakon ljekarskog pregleda tijelo je prevezeno u gasulhanu MIZ Žepče. Maličebegović je bio penzioner i u posljednje vrijeme živio je sam.

(BH-index)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U stanu u Tuzli pronađena tri beživotna tijela

Muškarac iz Tuzle sinoć je počinio samoubistvo skokom sa...

Tešnjak uhapšen u Doboju zbog vožnje pod uticajem alkohola

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19.05.2024. godine, oko...

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zenice nastradao vozač kamiona

U Nemili kod Zenice desila se teška saobraćajna nesreća. Iz...