ELDAR MEMIŠEVIĆ STIGAO U MAGLAJ: DOBRODOŠAO KUĆI ŠAMPIONE!

/

Veliki broj Maglajlija i Maglajki večeras je u Parku Ljiljana dočekao Eldara Memiševića, koji je nastupajući za reprezentaciju Katara na SP-u u Kataru osvojio srebrenu medalju.

Rodbina, prijatelji, mnogobrojne Maglajlije i Maglajke večeras su ispred DK “Edhem Mulabdić” u Parku Ljiljana priredile spektakularan doček rođenom Maglajliji Eldaru Memiševiću koji je nastupajući za reprezentaciju Katara na završenom svjetskom prvenstvu osvojio srebrenu medalju.

 

Dočeku Eldara Memiševića prisustvovao je i Mahmut Mašo Obralić, prvi trener i čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za Eldarov uspjeh. Također Eldaru je na uspjehu čestitao i načelnik Maglaja Mehmed Mustabašić. 

Eldar se prisutnim građanima obratio kroz suze radosnice kazavši kako je cijeli Maglaj zaslužio osvojeno srebreno odličje. Doček je upotpunio vatromet, te baklje koje su zapaljene Eldaru u čast. 

 

Dobrodošao kući šampione.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

JP RAD Tešanj primjer dobre prakse: Učešće u MEG projektu

Komunalno preduzeće već nekoliko godina zajedno sa Općinom Tešanj,...