Sedma godišnjica Stranke demokratske aktivnosti BiH

/

Stranka demokratske aktivnosti Bosne i Hercegovine danas navršava sedam godina rada i postojanja. Iza ove stranke je sedam  aktivnih godina rada na principima koji podrazumijevanju: pošten i marljiv rad, demokratičnost unutar stranačkih tijela, apsolutno zalaganje za pravednije društvo te ekonomski i privredni napredak Bosne i Hercegovine. 

-„Za samo sedam godina rada uspjeli smo stvoriti jedinstvenu političku stranku koja se po mnogo čemu razlikuje od ostalih u BiH. Mi nismo svoj rad fokusirali na sveprisutnost u medijima,  omasovljavanje ili ulazak u vlast po svaku cijenu, niti u velike reklame i sl. Od samog početka radimo na principu da su samo djela ono što svjedoči o nama i da jedino rad ostavlja stvarne rezultate. Takođe, mi smo jedina stranka koja je stvorena i stvara se iz samoga naroda i za razliku od ostalih, nismo ovu ideju radili od vrha, već od korijena. Stranka demokratske aktivnosti je na temeljima sa kojih zaista može u jednu sigurnu i perspektivnu budućnost“, kazao je predsjednik A SDA BiH mr. Nermin Ogrešević.

U toku proteklih sedam godina, A SDA je postala vodeća u općini Cazin, koja je upravo u tom periodu doživjela svoj najveći napredak u radu, a nakon posljednjih općih izbora je i druga politička stranka po jačini u Unsko- sanskom kantonu. Sa dva poslanika u Federalnom, jednom u državnom Parlamentu , po dva u Skupštini  Zeničko- dobojskog i  jednog u Skupštini Bosansko- podrinjskog kantona, A SDA potvrđuje svoj kontinuitet napretka.

-„Svim članovima A SDA upućujem najiskrenije čestitke u povodu sedme godišnjice naše stranke jer članovi, glasači i nosioci ove političke ideje uistinu zaslužuju čestitke za sve ono što je učinjeno u samo sedam godina rada. Vjerujem da ćemo, uz Božiju pomoć i naš nesebičan rad i zalaganje, zajedno dočekati još puno godišnjica i jubileja sa novim radnim uspjesima koji će donositi dobro našoj domovini i svim njenim građanima“, ističe predsjednik Ogrešević u svojoj čestitki.  

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Zbog višegodišnjih sudskih sporova: Odmarališta u Neumu 30 godina bez obnove

Gotovo tri decenije brojni devastirani objekti u našem jedinom...

Ugašen proizvodni pogon bh. giganta nakon 132 godine rada

Pogon Koksare u okviru kompanije ArcelorMittal Zenica zatvoren je...

Sladić objavio kakvo nas vrijeme očekuje za prvi maj

U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme sa slabim vjetrom...

Nelegalna internet prodaja uzima zamah: Za dva mjeseca oduzeta odjeća i obuća vrijedna 800.000 KM

Zakon o unutrašnjoj trgovini u Federaciji BiH još se...