Šesti Kik Boxing kup „Ilidža Open“

/

U subotu će se u KSC Ilidža, u organizaciji Kick Boxing Akademije Ilidža, održati šesti po redu  Kik Boxing kup „Ilidža Open“, a na kome se očekuje nastup oko petsto takmičara, koji će doći iz  šest zemalja. Sigurno da će tribine KSC biti dupke ispunjene ljubiteljima borilačkih sportova koji će doći iz brojnih bh.  gradova, ali i regiona, da bi uživali u velemajstorskim i atraktivnim potezima,vrhunskih majstora ovog sporta.Nermin Bašović, nekadašnji Svjetski šampion, prvi čovjek  Kick Boxing Akademije Ilidža, o predstojećem spektaklu, kaže:

-I ove godine sve smo poduzeli da turnir bude organizovan na najvišem nivou, a takmičenje će biti održano u konkurenciji kadeta,juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji. Radiće se u kategorijama point fighting,light contact,kick light, full contact i low kick. Svoj nastup najavili su brojni takmičari iz velikog broja naših klubova-šampioni u našoj zemlji, ali i vrhunski majstori iz susjednih zemljama, i sigurno da će ovo biti najjači turnir  organizovan  u regiji. Obezbijedili smo nagrade najboljim takmičarima, a turnir počinje u subotu (28. Februara) u 10 sati i trideset minuta.

 

Rešad MAMELA

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je...

Prva liga FBiH: Na četiri duela postignuto 17 golova, gosti imali više razloga za slavlje

Odigrana su preostala četiri susreta prvog kola Prve lige...