UPRAVNI ODBOR UDRUŽENJA PENZIONERA GRADA DOBOJ: Energično protiv poskupljenja struje

Datum:

Na najavu Branislave Milekić, generalnog direktora Elektroprivrede RS, da bi uskoro moglo doći do poskupljenja električne energije, Upravni odbor Udruženja penzionera grada Dovoj je energično reagovao. U kratkom zaključku sa sjednice, između ostalog, je naglašeno:

– Penzioneri grada Doboj , čiji broj je preko 10600, smatraju da bi poskupljenje električne energije još više ugrozilo i onako težak položaj najstarije populacije u Republici Srpskoj. Obrazloženje da je do smanjenja u proizvodnji električne energije u prošloj godini došlo zbog poplava nije dovoljan razlog za ovakvu najavu direktorke Milekićeve, jer su poplave u velikoj mjeri zahvatile i područje dobojske regije, a što su penzioneri posebno osjetili. U cilju sprečavanja donošenja odluke o poskupljenju električne energije Udruženje penzionera grada Doboj pismenim putem će uputiti zaključak Upravnog odbora Ministarstvu za rudarstvo i energetiku u Vladi RS, Regulatornoj komisiji za energetiku, kao i Republičkom udruženju penzionera RS.

Upravni odbor je na redovnoj sjednici razmtrao i usvojio izvještaj o realizaciji Plana rada i finansijskog plana u prošloj godini kao i planovima za ovu godinu, te izvještaj o kontroli materijalno-finansijskog poslovanja, kao i druga pitanja iz nadležnosti ovog organa.

Izvor

Povezani postovi
Related

Policajcu tri godine zatvora zbog uzimanja mita od vozača

Opštinski sud u Sarajevu prvostepeno je osudio Alema Ibiševića...

Prihodi od indirektnih poreza veći od 9 milijardi KM

Prihodi od indirektnih poreza za 11 mjeseci ove godine...

U FBiH počinje isplata invalidnina za novembar

Federalno ministarstvo finansija osiguralo je novac za isplatu invalidnina...