Kosovska policija hapsi političare i vjerske službenike

/

Kosovska policija je rano jutros pokrenula operaciju na više lokacija na Kosovu, potvrdio je za Anadolu Agency (AA) Baki Kelani, portparol Kosovske policije.

Kelani nije mogao da potvrdi da li u akciji ima i privedenih, ali je najavio da će policija uskoro objaviti detalje operacije.

Prištinski mediji su objavili da je u akciji uhapšeno 15 osoba među kojima su i poznati vjerski službenici i političari.

Prošlog mjeseca Kosovska policija je uhapsila 42 osobe osumnjičene za ugrožavanje ustavnog poretka i bezbjednosti na Kosovu, te ratovanje u Siriji i Iraku na strani terorističkih organizacija ISAS i Al Nusra. Većini od njih je određen zatvorski pritvor.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Otvorena birališta u Hrvatskoj: 3,7 miliona osoba ima pravo glasa na izborima za novi saziv sabora

Danas se održavaju parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog...

Tijelo Danke Ilić još nije pronađeno, osumnjičeni skrivanjem onemogućavaju dugu zatvorsku kaznu?

Osumnjičeni je priznao da je navodno autom udario Danku,...

Snimka iz Splita šokirala Hrvatsku: Dvije djevojke tuku i ponižavaju treću

Društvenim mrežama proširilo se više snimki na kojima se...