Panonika otvara sezonu: U subotu 6. juna slobodan ulaz i večernji party!

/

U subotu 6. juna 2015.godine, zvanično će biti otvorena ljetnja sezona na kompleksu slanih jezera Panonika.

Kao i predhodne dvije sezone, otvaranje turističke sezone na Panonskim jezerima se dešava u formi dvodnevne manifestacije Family Day i večernjim partijem u subotu 6.juna 2015.godine. 

Organizatori obećavaju puno druženja i zabave za cijelu porodicu, a u dva dana trajanje manifestacije, gostima će se na zanimljiv i zabavan način predstaviti vrhunske kompanije sa svojim proizvodima i uslugama (Violeta, Menprom, Venera, Vispak, Oaza, Tz Pivara..itd.)

Otvaranje ovogodišnje ljetnje sezone se nastavlja večernjom zabavom „arTz Music Fest Panonika Tuzla“, partijem elektronske muzike u sklopu Festivala savremene umjetnosti “arTz”.

Zabava muzika i plesa će trajati do kasno u noć sa 6 regionalno poznatih DJ-a, a headliner je Tuzlacima dobro znan DJ Petar Dundov.

Lokacija održavanja zabave je predivan ambijent platoa na prvom jezeru – ‘Ex Vrtić’ i dio velike plaže prvog Panonskog jezera.

Ulaz na Panoniku u subotu 6. juna je besplatan, a za večernju zabavu od 21 sat “arTz Music Fest Panonika“, cijena ulaznice je 10 KM.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Širom BiH sunčano, temperature niže u odnosu na prethodne dane

U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do...

Od radionica do ekonomske nezavisnosti: Saznajte kako udruženje “Ruka” Kalošević mijenja živote žena

U novoj epizodi našeg podcasta "Mikrofon zajednici" ugostili smo...

Serija krađa i onečišćenje okoliša u Maglaju: Policija istražuje slučajeve

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK u periodu od 18.07....

Matuzići: Na benzinskoj pokušao platiti sa falsifikovanih 100 eura, policija traga za njim

Prema saopćenju MUP-a ZDK, dana 23.07.2024. godine, u 18:15...