POČELA SEZONA KUPANJA NA BAZENIMA „DŽUNGLA“

/

DOBOJ,   6.  JUN 2015. GODINE  /MIMS-D/  – U Sportsko-rekreativnom centru “DŽungla” u Doboju danas  je počela  sezona kupanja, koja će trajati do 31. avgusta, ali i duže ako vremenski uslovi to dozvole, izjavio je za MIMS-D  direktor Centra Sašo Đurić.

Za  sve korisnike usluga ovog centra, koji dolaze van Doboja, Đurić je rekao da su turistički putokazi propisno obilježeni na magistralnom putu i po gradu, sa natpisom Sportski centar “DŽungla”.

 

 Sportsko-rekreativni centar “Džungla” Doboj počeo je sa radom 12. juna 2003. godine i  smješten je na 25.000 m2 na kojem su savremeno uređeni poslovni prostori, među kojima su diskoteka, svadbeni salon i ostale prateće raznovrsne sadržaje, kao  i sistem četiri sportsko-rekteativna bazena.

 

U  kompleksa četiri bazena je olimpijski bazen, predviđen za sve vrste vodenih sportova  u koji je ugrađena najmodernija oprema, zatim školski bazen sa toboganima i skakaonicama, specijalno dizajniran za školu plivanja, rekreativni bazen sa različitim vodenim atrakcijama, jakuzijem, više od deset vrsta masažama i vodenim topovima, te dječiji bazen sa toboganima

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj Jug: Održano Međuopćinsko sportsko takmičenje osoba sa invaliditetom

U sklopu projekta „Međuopćinsko sportsko takmičenje osoba sa invaliditetom“...

Doboj Jug: Ukraden moped ispred kuće

U toku noći 20/21.07.2024. godine, u mjestu Bukvik-Mravići, Doboj...

BiH i Srbija zajedno rekonstruišu prugu od Rume do Doboja

Na sjednici je utvrđen Prijedlog sporazuma o suradnji na...

Ramo Isak: Najpopularniji sam političar

U posjeti Tešnju bio je Ministar unutrašnjih poslova i...