POČELA SEZONA KUPANJA NA BAZENIMA „DŽUNGLA“

/

DOBOJ,   6.  JUN 2015. GODINE  /MIMS-D/  – U Sportsko-rekreativnom centru “DŽungla” u Doboju danas  je počela  sezona kupanja, koja će trajati do 31. avgusta, ali i duže ako vremenski uslovi to dozvole, izjavio je za MIMS-D  direktor Centra Sašo Đurić.

Za  sve korisnike usluga ovog centra, koji dolaze van Doboja, Đurić je rekao da su turistički putokazi propisno obilježeni na magistralnom putu i po gradu, sa natpisom Sportski centar “DŽungla”.

 

 Sportsko-rekreativni centar “Džungla” Doboj počeo je sa radom 12. juna 2003. godine i  smješten je na 25.000 m2 na kojem su savremeno uređeni poslovni prostori, među kojima su diskoteka, svadbeni salon i ostale prateće raznovrsne sadržaje, kao  i sistem četiri sportsko-rekteativna bazena.

 

U  kompleksa četiri bazena je olimpijski bazen, predviđen za sve vrste vodenih sportova  u koji je ugrađena najmodernija oprema, zatim školski bazen sa toboganima i skakaonicama, specijalno dizajniran za školu plivanja, rekreativni bazen sa različitim vodenim atrakcijama, jakuzijem, više od deset vrsta masažama i vodenim topovima, te dječiji bazen sa toboganima

Povezani postovi

Tešanj: Posjekli 18 hektara šume, teren će iskoristiti za deponiju

Kada je prošle godine Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i...

Firma BELIF prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...

Firme STAR-S – Zlatarna Dar i Nekretnine Star-S Tešanj prijatelji Mješovite srednje škole

Aktivnosti na provođenju projekta "Jedan privrednik, jedna učionica "...

Marica Ružić – muzika je najljepši način za povezivanje ljudi

„Pjevat' ćemo šta nam srce zna, pjesme sa svih...