HIFA OIL-EURO STIL “Dani otvorenih vrata” (FOTO)

/

Danas su u Doboju, u izložbenom salonu Euro Stil-a, održavanjem press konferencije zvanično započeli “Dani otvorenih vrata”. Mnogobrojnim prisutnim zvanicama i predstavnicima medija su se obratili Venan Hadžiselimović ispred HIFA-OIL, te Mirnes Tukić i Kemal Mujkanović kao predstavnici EURO STIL-a.

Hadžiselimović je prisutnima na samome početku predstavio cjelokupnu HIFA grupaciju, sa posebnim osvrtom na najmlađu članicu u porodici, EURO STIL, koju je nazvao “Kćerkom HIFA OIL-a”. Potom je riječ dobio direktor EURO STIL-a Mirnes Tukić, koji je prošao kroz historijat samog osnivanja firme 2013. godine, teškoćama koje su zadesile Euro Stil u prošlogodišnjim poplavama, ali i vizijama za budućnost u čiju se realizaciju već krenulo.

Iako mlada firma, Euro Stil je već sada lider u proizvodnji peleta u Bosni i Hercegovini, te distribuciji istog.

Ono oko čeka se “vrtjela” cijela prezentacija je tzv. ENERGETSKA REVOLUCIJA, a u pitanju je pelet od uglja, koji je po njihovim riječima jedinstven u našoj zemlji, ali i u Evropi! O samim prednostima ove vrste peleta (jača energetska vrijednost, niza cijena i do 40% u odnosu na drveni pelet itd.), govorio je Kemal Mujkanović, kao i ostalim prodajnim asortimanima koje EURO STIL nudi.

Nakon prezentacije uslijedio je obilazak proizvodnih hala, skladišta, ali i prezentacija samih kotlova i peleta koju je predvodio Kenan Ahmetlić.

Ono što je iznenadilo jeste to što se danas nije pojavio niko ispred gradske vlasti Doboja, s obzirom na veličinu i važnost jedne ovakve kompanije na području grada i opštine.

“Dani otvorenih vrata” se održavaju i sutra, 18.09., kada je predviđen obilazak svih gostiju tokom dana uz stručan nadzor uposlenika firme EURO STIL d.o.o. Doboj.

Piše: Mirza Aljić

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Prosječna plata u februaru u BiH 1.338 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata po zaposlenom u pravnim...

Snijeg opet u BiH, evo u kojim predjelima

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno...

U mesnicama u BiH svega 25 posto domaćeg mesa

Uvoz mesa u Bosnu i Hercegovinu nadmašuje izvoz deset...

Cijene namirnica iz aprila ove i prošle godine: Skuplji kafa, riža i meso, evo za koliko

Cijene hrane već nekoliko godina zadaju najviše glavobolje prosječnoj...