Euro-Roal d.o.o Doboj Jug vodeći dobavljač u Inox i Aluminijskim materijalima na tržištu USK Kantona

/

Firma Euro-Roal Doboj Jug na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznatljiva je kao jedan od vodećih distributera aluminijskih profila, nehrđajućim čelicima- Inoxom i građevinskim okovima.

Euro Roal d.o.o Doboj jug je članica grupacije Hifa-Oil d.o.o Tešanj, jedna od najvećih grupaciji u Bosni i Hercegovini, njihova sestrinska Firma Euro Metali d.o.o. Doboj Jug je vodeći distributer Čelika na prostorima BIH,  ono što ove dvije firme čini neodvojivima je svakako to što su dio Hifa- Oil  grupacija ali i  zajednički Kupci koje servisiraju, Euro-Metali u crnom čeliku a Euro-Roal u obojenim metalima.

Za poslovni portal Cazin.net  direktor Euro-Roal d.o.o. Admir Djedović govori o uspjehu prodaje Inox i Alu  profila na našem tržištu, koje sve više ima potrebu za nabavkom ovakve vrste kvalitetnog materijala.

“S obzirom da smo prije dvije  i pol godine započeli projekat prodaje Inox i Alu profila na USK Kantonu  mozemo reći da je projekat u potpunosti zaživio i opravdao naša očekivanja. Naši kupci inox profila su prije svega proizvođači inox ograda, industrijski proizvođači, proizvođači stolica od inoxa kao i proizvođači kotlova na pelet”, Kupci Aluminijskih profila su proizvodjaci: Aluminijske stolarije i Fasada, Alu Roletni, Alu Ograda, Alu Klupica, Garazni Rolo vrata itd. kaže Djedović dodajući da su sa bogatim lagerom i širokim asortimanom u stanju brzo odgovoriti na zahtjeve svojih kupaca.

Osnovni dio lagera u Inoxu čine “komercijalna roba” cijevi i limovi u standardnoj kvaliteti koje se traže na našem tržištu, svaki mjesec proširuje se Lager u raznim kvalitetima Inox materijala kao sto su: kiselo otporni Inox u kvalitet 316L, vatrostalni limovi (za proizvođače kotlova), megnetični limovi itd.

“Lager i asortiman formiramo na osnovu signala koje tržište zahtjeva, a trenutno je fokus na tržitu na materijale u Aluminijskom limu i Alu fasadi – Alcobond. U ovom trenutku  imamo jedan od najvećih lagera u Inoxu i Aluminiju  na tržištu Bosne i Hercegovine”, kaže Djedović.

Napominje da je sva roba u lageru europskog porijekla i za svaku kupljenu robu kupcu se prilaže atest i certifikat uz račun.

Euro-Roal za cilj ima tržištu ponuditi kvalitetnu robu za krajnje potrošače kao i brzu i kvalitetnu uslugu, gdje su već u spomenutim segmentima postali prepoznatljivi kod svojih kupaca.

U svom osvrtu na trenutnu situaciju potreba Inox i Alu materijalima na USK Kantonu Djedovic ističe: Jako smo zadovoljni rezultatitima koje pravimo na trzistu USK Kantona, znali smo da je trziste Krajine jako potentno i da ima puno potrosača koji prave gotov proizvod od Inoxa i Aluminija i izvoze ga na zapadno tržiste.

Trenutno razmatramo opciju i Ponude kvalitetnog PVC Profile za potrebe nasih Kupaca, za iduću godinu. Obavljeni su sastanci sa Kvalitetnin proizvodjacima PVC Profila i odluka za ulazak i navedni Projekat ce biti donešena u skorije vrijeme nakon detaljnje Analize tržišta od strane menadžmenta Euro Roal d.o.o Doboj Jug.

Sa tri prodajna mjesta u Bosni i Hercegovini: Doboj Jug, Hadžići – Sarajevo i Cazin, imaju dobru razvijenu distributivnu mrežu, u Cazinu trenutno posluju na Lokaciji Ostrožac bb , Magistralni Put Bihać- Cazin!

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

FBiH ide u novo zaduženje od 50 miliona KM emisijom obveznica

Federacija Bosne i Hercegovine planira novo zaduženje od 50...

Telefoni na čas mogu jedino u svrhu učenja

Sve škole u Srpskoj posjeduju pravilnike koji propisuju u...

Aerodrom Sarajevo gradi novi terminal u vrijednosti od 200 miliona KM

Aerodrom Sarajevo planira graditi novi terminal, a investicija je...

Sedmi sastanak Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU-Bosna i Hercegovina

Sedmi sastanak Odbora za stabilizaciju i pridruživanje (SP) između Bosne...