Senad Šepić prešao u nezavisne zastupnike: Neću više djelovati u Klubu SDA

/

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Senada Šepić objavio je kako više neće djelovati u Klubu zastupnika iz Stranke demokratske akcije (SDA).

“Nažalost, nema spremnosti od vrha SDA na prave promjene i reforme koje su neophodne. Nakon brojnih razgovora i obećanja, nema suštinskog pomaka nego se samo pokušava kupovati vrijeme i zavlačiti ljude koji žele promjene. To je potpuno pogrešan put, jer ova borba nije pitanje pozicioniranja, nego principa koji trebaju svima u našoj zemlji. Zato, neću djelovati više u Klubu SDA”, rekao je Šepić. 

Dodao je da sa ljudima koji dijele iste vrijednosti i žele da se zemlja pokrene i razvija kao društvo jednakih šansi za sve, zajednički će i nezavisno djelovati u narednom periodu. 

“Siguran sam da će broj onih koji žele ovakve promjene u zemlji biti svakim danom sve veći. A o daljim koracima ćemo javnost informisati ubrzo”, naveo je Šepić.

zosradio/klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca, evo šta očekuju poslodavci

Poslodavci su tražili da se na narednoj sjednici Ekonomsko-socijalnog...

Oduzet arsenal oružja, detonatori i droga, muškarac završio iza rešetaka

Policija je uhapsila Ž.S. iz Ugljevika kojem je određen...

Cijene nekretnina su vrtoglave: Diktiraju li ih perači novca?

Većina građana manji stan otplaćuje tokom cijelog radnog vijeka,...

Koliko se često čiste vagoni, zašto se karte u Željeznicama FBiH izdaju kao prije 30 godina

Zašto se karte za putničke vozove u Javnom preduzeću...