JZU Dom zdravlja Tešanj: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

/

Danas je na službenoj fb.stranici JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović-Izo” Tešanj objavljeno saopštenje za javnost koje u cijelosti prenosimo:

”Na osnovu Odluke Zavoda zdravstvenog osiguranja Ze-do kantona, rad ugovornih porodičnih doktora u ambulanti PZU “Medicus” Jelah se nastavlja do 31.12.2019.godine
Zavod zdravstvenog osiguranja Zeničko-dobojskog kantona, JZU Dom zdravlja “Izudin Mulabećirović-Izo” Tešanj i PZU “Medicus” Jelah na zajedničkom sastanku održanom 01.10.2019.godine u Tešnju su se obavezali da će u narednom period ispoštovati i provesti sve zaključke sa sastanka, te će se do 31.12.2019.godine od strane Zavoda zdravstvenog osiguranja donijeti konačna odluka o daljem radu ugovornih porodičnih doktora u ambulanti PZU “Medicus” Jelah.
O daljim aktivnostima na rješavanju statusnih pitanja ugovornih porodičnih doktora javnost će biti pravovremeno informisana.

Saopštenje za javnost će biti objavljeno u sredstvima javnog informisanja i web portalima JZU Doma zdravlja “Izudin Mulabećirović-Izo” Tešanj i PZU “Medicus” Jelah.

VD DIREKTOR
Dujsić dr Amir
specijalista internista;subspec.kardiolog”


Redakcija/zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Iznenada nas je napustio mladi profesor Samir ef. Muminović

Šok i nevjerica na društvenim mrežama zbog iznenadne smrti...

Informacija o pokrenutom postupku javne nabavke za asfaltiranje puteva na području mjesnih zajednica u Zavidovićima

Grad Zavidovići objavio je postupak javne nabavke za asfaltiranje...

Saopštenje za javnost vezano za nabavku mjesečnih karti učenicima srednjih škola

Shodno prošlosedmičnim protestima roditelja i učenika zavidovićkih srednjih škola,...