SAR 9 pištolj osvaja tržište

/

Vjerovatno najstrožije testirani pištolj ikada razvijen, novi SAR9 izdržao je 150.000 ispaljenih metaka na testiranjima. Nakon narudžbe od 100 hiljada komada za Turske nacionalne snage sigurnosti, SAR je osvojio veoma zahtjevno tržište SAD-a.

Osnovana je kompanija SAR USA i ovaj model pištolja je dvije godina za redom bio pištolj godine ispred SIG SAUERA I GLOCKA. Pojavom na bh. tržištu 2021. godine za kratko vrijeme je postao najtraženiji model na civilnom tržištu.

Zastupnik SARSILMAZA za Bosnu i Hercegovinu je kompanija DANIALS i ovi pištolji se mogu naći u maloprodajama ove kompanije (Sarajevu, Tešnju, Jelahu, Banjaluci i Bugojnu). Brojni streljački klubovi u BiH su postali korisnici modela SAR9.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Maglaj Spirit Weekend 2024: Magija na maglajskoj Gradini uz najveća imena kulture

Maglaj Spirit Weekend 2024 obećava da će biti izvanredan...

Apoteke Violapharm: Specijalni giveaway

Ljeto je vrijeme kada posebnu pažnju trebamo posvetiti njezi...

Kako pronaći restorane s odličnom hranom i živom muzikom

Ako ste u potrazi za izuzetnim večernjim iskustvom koje...

Irdin Dinči dogovorio turneju po Americi, snima i duet sa Bekijem Bekićem

Da se dobar glas i kvalitetna pjesma daleko čuju...