SAR 9 pištolj osvaja tržište

/

Vjerovatno najstrožije testirani pištolj ikada razvijen, novi SAR9 izdržao je 150.000 ispaljenih metaka na testiranjima. Nakon narudžbe od 100 hiljada komada za Turske nacionalne snage sigurnosti, SAR je osvojio veoma zahtjevno tržište SAD-a.

Osnovana je kompanija SAR USA i ovaj model pištolja je dvije godina za redom bio pištolj godine ispred SIG SAUERA I GLOCKA. Pojavom na bh. tržištu 2021. godine za kratko vrijeme je postao najtraženiji model na civilnom tržištu.

Zastupnik SARSILMAZA za Bosnu i Hercegovinu je kompanija DANIALS i ovi pištolji se mogu naći u maloprodajama ove kompanije (Sarajevu, Tešnju, Jelahu, Banjaluci i Bugojnu). Brojni streljački klubovi u BiH su postali korisnici modela SAR9.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Direktni uvoznik tepiha iz Turske od sada u Matuzićima

Salon tepiha i staza" Đeno-Halı" glavni distributer i uvoznik...

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...