Zavidovići: Čestitka povodom Dana planete Zemlje

/

Povodom obilježavanja 22.04. – Dana planete Zemlje u svoje ime i u ime Grada Zavidovići želim da uputim iskrene čestitke svim vladinim i nevladinim organizacijama, okolišnim aktivistima, ali i svim građanima Bosne i Hercegovine.

Ne samo na ovaj dan, već i tokom cijele godine možemo i trebamo promijeniti naše načine života kako bismo smanjili štetni uticaj na okoliš.

Podsjetimo se na ovaj dan da svi zajedno treba da čuvamo svoj okoliš, smanjimo količinu otpada, recikiramo otpad, kompostiramo otpad, kupujemo pametno ograničenu potrošnju energije i bavimo se fizičkom aktivnošću.

Obratimo pažnju na očuvanje prirodnih resursa, te shvatimo da je Zemlja jedini naš dom koji moramo čuvati.

GRADONAČELNIK
Dr. sci. Hašim Mujanović

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

OO Snaga Naroda Tešanj: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Neka Vam ovaj Kurban Bajram donese obilje blagoslova, sreće...

OO SDP BiH Tešanj: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

U ime Općinske organizacije SDP BiH Tešanj i svoje...

Saračević: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Kurban bajram je vrijeme kada slavimo vrijednosti kao što...

ZOS radio: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Povodom velikog islamskog praznika Kurban Bajrama, ZOS Radio želi...