Incident na zabavi maturanata u Banjoj Luci, reagovala i policija

/

Jedna osoba povrijeđena je sinoć na žurci maturanata u Banjaluci koja se održavala na vanjskom prostoru pored Akvane.

Nezvanično se saznaje da je povrijeđena osoba povrede zadobila od redara, te da mu je pomoć ukazana na UKC u Banjaluci, saznaju “Nezavisene”.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je oko devet časova stiglo četiri – pet policijskih auta, te da se među maturantima pričalo da su se potukla dva mladića.

“Oko 21.45 rekli su nam da možemo ostati do 22 sata i onda su nam u 22 rekli da idemo. Maturanti su to negodovali, pa su oni ugasili sva svjetla. Kada smo izlazili čuli smo opet da su se potukla dvojica momaka”, rekla je maturantkinja koja je bila prisutna na žurci.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da je policija intervenisala zbog remećenja javnog reda i mira, te da oni nisu prekinuli žurku.

Nezvanično se saznaje da će protiv organizatora žurke biti podnesena prijava.

Zadnji dan škole banjalučki maturanti proslavaljali su mini-koncertom, na kojem je nastupalo nekoliko DJ-eva, a na igralištu se okupilo više stotina maturanata, piše Depo. 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Banke u BiH za tri mjeseca zaradile 230 miliona KM

Banke u Federaciji BiH su u prvom kvartalu ove...

Penzioneri dali rok Vladi FBiH: Navedeni ključni zahtjevi

Na adresu federalnog premijera Nermina Nikšića i ministra za...

Godišnjica masakra na Tuzlanskoj kapiji

Na današnji dan 1995. godine, srpske agresorske snage s...

Rijetko koja općina u BiH bilježi veći broj živorođenih od broja umrlih

Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine (ANUBiH), Odjeljenje...