Ezel po drugi put postao otac, on i supruga dobili kćerku

/

Slavni turski glumac Kenan Imirzalioglu, najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji “Ezel”, po drugi je put postao otac sa svojom suprugom Sinem Kobal. 

Turski mediji objavili su kako su Sinem i Kenan, koji su u braku već šest godina, postali roditelji kćerke kojoj su dali ime Lejla, piše Klix.ba

Iako svoju ljubav i privatnost uspjevaju držati za sebe, par je ranije otkrio da se vesele prinovi, a Sinem je nedavno podijelila i svoju trudničku fotografiju.

“Sretni smo i radujemo se. Spremna sam za drugo dijete”, rekla je Sinem kratko.Osim Lejle, par ima i kćerku Lalin koju su dobili 2020. godine.

Inače, 47-godišnji Kenan i njegova partnerica, također glumica, upoznali su se na zajedničkom snimanju i počeli se zabavljati 2015. godine. Godinu dana kasnije su se i vjenčali, a ceremonija vjenčanja održala se na otoku Cunda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sinem Kobal (@sinemkobal)

Njihovom najsretnijem danu svjedočilo je 300 zvanica, među kojima su se našle i neke od najvećih turskih zvijezda poput Berguzar Korel (1001 noć), Buraka Ozcivita (Sulejman Veličanstveni) i mnogih drugih.

Kenan je, podsjećamo, izuzetno popularan među ženskom populacijom te ima brojne obožavateljice. Ostvario je uloge u brojnim serijama i filmovima, a godine 2014. posjetio je i Sarajevo.

Tom prilikom stigao je na otvorenje šestog Festivala turskog filma na kojem je predstavljen i film “Duga priča” u kojem je on utjelovio glavnu ulogu.

Bila je to njegova prva posjeta Sarajevu, a kojoj se veoma veselio.

“Još od raspada Jugoslavije, pratimo šta se dešava ovdje. Naše srce je uvijek kucalo za BiH, a u vrijeme raspada Jugoslavije mnogo smo se molili za ovu zemlju. Nekada smo bili jako tužni, a nekada smo se zaista radovali. Između nas postoje pravi rodbinski osjećaji”, rekao je Imirzalioglu koji tu ima poznanike i prijatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sinem Kobal (@sinemkobal)

Povezani postovi

Narod i Pravda Tešanj: Ramazan Šerif Mubarek Olsun

Svim muslimanima u Tešnju, ali i cijeloj BiH, želimo...

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....