Zenica za sve njih: Kafanska tuča normalna je pojava za ugledne kadrove SDP-a

/

Često se u medijima može pročitati kako kadrovi SDP-a, uglavnom iz SBK, učestvuju u kafanskim tučama u alkoholiziranom stanju.

Filip Jonjić, član zeničkog SDP-a, ili bolje rečeno još ono malo SDP-a što je ostalo, na posljednjim izborima nudio nam je “Zenicu za sve nas”.

Proteklog vikenda, u nedjelju, Filip Jonjić glavni je akter tuče u ugostiteljskom objektu u ulici Aska Borića gdje je grubo narušen javni red i mir, a bilo je i povrijeđenih. Da li je to Zenica kakvu nam SDP nudi?

Posebno je simpromatično da su se u Zenici tokom vikenda dogodili neredi u kojima su glavni akteri “ugledni” članovi pojedinih stranaka, kao i rukovodeći kadrovi Gradske uprave Zenica, a u medijima veliko ništa?
Mnogo pitanja, malo odgovora…Nastavit će se!Piše zdkinfo.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fuad Kasumović: Gradonačelnik koji je izgubio kompas dostojanstva

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović već dugi niz godina pokazuje...

Fotelja im najdraža: Nacionalnost mijenjali i za vrijeme skupštinskih pauza

Slučaj Dragane Čavke, koja se, iako je prethodno bila...

Reakcija na tekst Fuada Šišića SUMNjIV JE… DAKLE KRIV JE (tesanj.net): FUADE, TVOJE VRIJEME JE PROŠLO – NEMOJ GUBITI DOSTOJANSTVO!

Piše: Dugogodišnji član SDA (ime i prezime poznato Redakciji) Fuade, Pročitao...

Naprijed još uvijek nema kandidata za načelnika?

Naprijed nova politička stranka na ovim izborima u svojoj...