u toku dana naoblačenje i mogući pljuskovi

/

Danas jutro u većem dijelu naše zemlje pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Poslije podne slabi lokalni pljuskovi su moguću ponegdje na jugozapadu Bosne.U kasnim večernjim satima pljuskovi sa grmljavinom se očekuje u Hercegovini, na jugozapadu i krajnjem sjeveru Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 22, a dnevna od 27 do 33 °C.

Sutra. pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Lokalno su moguće i intenzivnije padavine. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 28 °C.

U subotu umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu do 22, a dnevna od 22 do 27, na jugu do 30 °C.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu do 19, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 29 °C, saopćeno je iz FHMZ.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Islamska zajednica u BiH utvrdila cijenu kurbana za ovu godinu

Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini na jučerašnjoj...

Zbog višegodišnjih sudskih sporova: Odmarališta u Neumu 30 godina bez obnove

Gotovo tri decenije brojni devastirani objekti u našem jedinom...

Ugašen proizvodni pogon bh. giganta nakon 132 godine rada

Pogon Koksare u okviru kompanije ArcelorMittal Zenica zatvoren je...

Sladić objavio kakvo nas vrijeme očekuje za prvi maj

U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme sa slabim vjetrom...