Kako očistiti tuš od kamenca

/

Iako redovno održavate čistoću kupatila, može se dogoditi da neke dijelove jednostavno zaboravite da očistite, a među njima je i glava tuša.

Ovaj predmet često je pun kamenca koji se ne može ukloniti baš najlakše, ali postoji jedan efikasan trik kojim će glava tuša zasijati.

Sve što vam treba imate u svom domaćinstvu. Zato, za čišćenje tuša od kamenca ne morate da trošite novac na skupe proizvode, jer sve što vam je potrebno su alkoholno sirće i voda.

Za početak postupka dobro obrišite prljavštinu s glave tuša pomoću grubog sunđera. Pripremite mješavinu sirćeta i vode (u odnosu 1:2) i sipajte u plastičnu kesu. Kesu zatim obmotajte oko tuša tako da rupe glave budu uronjene u tečnost. Ostavite minimalno sat vremena, najviše sat i po da sirće odradi svoje. Izvadite kesu i dobro operite glavu tuša.

I to je to, postupak za čišćenje tuša od kamenca vrlo je lagan, efikasan i brz, prenosi Krstarica.

Izvor: Nezavisne.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Jabučni ocat doprinosi mršavljenju i regulira šećer u krvi?

Pretilost postaje rastući globalni problem, a u želji da...

“Good Dude”: Anil Melunović Anchy predstavio pjesmu i spot

Anil Melunović Anchy predstavio pjesmu i spot “Good Dude”:...

Romi danas slave svoj najveći praznik Đurđevdan

Romi danas slave Đurđevdan (Ederlezi), jedan od svojih najznačajnijih...

Amerikanci nazvali Zdravka Čolića srbijanskim Tomom Jonesom: “Jedan od najskupljih na Balkanu”

Popularna američka stranica celebritynetworth.com opisala je Zdravka Čolića kao...