Kompanija Nostro zapošljava vozača i skladištara

/

Na osnovu ukazane potrebe kompanija Nostro, članica grupacije Hifa-Oil raspisuje oglas za prijem u radni odnos za dva radna mjesta:

Vozač

Skladištar

Poželjno je da kandidati imaju minimalno godinu dana iskustva na sličnim pozicijama, srednju stručnu spremu i položen ispit za upravljanje viljuškarom. Za poziciju vozača potreban je položen državni ispit za vozača te vozačka dozvola C kategorije, a za poziciju skladištara vozačka dozvola B kategorije.

Zainteresovani kandidati prijave mogu dostaviti lično na adresu Poslovna zona Glinište 2, broj 3 Jelah, Tešanj, putem maila: posao@nostro.eu ili se javiti na broj telefona 062 059-459.

 

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Duga Ideal zapošljava skladištara

Duga Ideal raspisuje oglas za prijem na slijedeću radnu...

Piro promet zapošljava radnika na benzinskoj pumpi

Na osnovu ukazane potrebe firma Piro Promet Tešanj raspisuje...

Euro-Metali zapošljavaju operatera na CNC Apkant presi

EURO-METALI d.o.o. sa sjedištem u Doboj Jug s obzirom...

Euro-metali Doboj Jug zapošljavaju operatera na CNC laseru/plazmi

Kompanija „Euro-metali d.o.o. Doboj Jug“, raspisuje konkurs za prijem...