Danas oblačno vrijeme sa slabim snijegom

/

Prema najavama meteorologa danas u Bosni i sjeveru Hercegovine pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom.

U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar umjeren i jak sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1°C, na jugu do 6°C.

Sutra u Bosni i sjeveru Hercegovine pretežno oblačno vrijeme. Lokalno će padati slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne povremeno jaki udari vjetra. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3°C, na jugu zemlje do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 5°C.

U utorak meteorolozi najavljuju u Bosni i sjeveru Hercegovine pretežno oblačno vrijeme. Smanjenje oblačnosti se očekuje u poslijepodnevnim satima. U većem dijelu Hercegovine sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na jugu zemlje do -1°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 6°C.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -12 i -5°C, na jugu do -1°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1°C, na jugu do 6°Csaopćeno je iz FHMZ.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Doktori najavili veliki štrajk, tužiće i Vladu

Upravni odbor Saveza strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije...

BiH na 4. mjestu: London Times TOP 10 najatraktivnijih planinskih destinacija u Evropi

Londonski Times je početkom aprila sastavio listu deset najatraktivnijih...

Međunarodni aerodroma Sarajevo učestvovao na Routes Europe 2024. u Aarhusu

Routes Europe 2024. u Aarhusu u Danskoj, najveći je...

Prosječna plata u februaru u BiH 1.338 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata po zaposlenom u pravnim...