EKSKLUZIVNO Ukinuta presuda vozaču “audija smrti”: U nesreći kod Teslića poginuli otac, majka i sestra

/

Okružni sud u Doboju ukinuo je presudu kojom je Goran Bijelac (23) iz Pribinića kod Teslića osuđen na šest godina zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje članova porodice Livnjak, potvrđeno je portalu Srpskainfo.

Nerminka Begović, zamjenik predsjednika Okružnog suda u Doboju, objasnila je za Srpskainfo da je Okružni sud na sjednici drugostepenog vijeća donio rješenje kojim se uvažava žalba branioca optuženog i ukida presuda Osnovnog suda u Tesliću od 22. septembra prošle godine.

Ukinuta je presuda kojom je optuženi Goran Bijelac oglašen krivim da je učinio krivično djelo ugrožavanje saobraćaja iz člana 402. stav 5 Krivičnog zakonika Republike Srpske – navodi se u odgovoru Okružnog suda.

Bijelcu će ponovo suditi Osnovni sud u Tesliću.

Odluka je otpremljena Osnovnom sudu Tesliću 1. avgusta 2023. godine na dalje postupanje – zaključila je Nerminka Begović, zamjenik predsjednika Okružnog suda u Doboju.

Prvostepenom presudom Osnovnog suda u Tesliću Bijelac je u septembru prošle godine osuđen na šest godina zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje članova porodice Livnjak.

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Dobojliji 13 godina robije zbog nesreće u kojoj su poginula braća

Okružni sud u Doboju osudio je Danijela Đukić (21)...

Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje, Poslovnica Doboj Jug počela je sa radom u novim prostorijama

Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje, Poslovnica Doboj...

Novi 3D – digitalni mamograf od danas u Općoj bolnici Tešanj

Danas je Općoj bolnici Tešanj uručen skrining mamograf, što...