Policajka iz Gradačca nije otkrila lokaciju Nizame Hećimović, ali je bila povezana sa trostrukim ubicom

/

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Kako je portal “Avaza” već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije  rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Podsjećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Noćas počinje ljetno računanje vremena

Noćas, tačno u ponoć, počinje ljetno računanje vremena u...

Kamiondžije na Zapadnom Balkanu godišnje izgube 26 miliona sati čekajući na graničnim prelazima

Tokom svoje prve posjete Albaniji u svojstvu potpredsjednice Svjetske...

Šteta nakon potresa: Stijena se urušila pored kuće, škole kratkoročno evakuisane

Prema podacima Seizmološke službe Federalnog hidrometeorološkog zavoda, potres se...

FHMZ: Upaljeno žuto upozorenje zbog intenzivnih padavina

Iz FHMZ-a navode da je upaljeno žuto upozorenje zbog...