Poziv mladim volonterima za prijavu

/

Imaš između 15 i 30 godina? Voloner_ka si i voliš da pomažeš svojoj zajednici? Želiš usavršavati svoja znanja i vještine kroz volonterski rad, a pritom upoznati volontere i volonterke iz susjednih gradova?

Mlada si osoba koja ima slobodnog vremena i želiš ga provoditi upoznavajući nove ljude i druge lokalne zajednice? Ako je odgovor na prethodna pitanja „da“, članovi Regional Youth Partnership mreže te pozivaju da se pridružiš našim aktivnostima.

Ovo druženje je namjenjeno mladim volonterima i volonterkama koji žive u Tešanju, Usori ili Tesliću. Od početka septembra do kraja novembra sprovešćemo niz aktivnosti u svakoj od tri općine/opštine. Družićemo se sa drugim volonterima i volonterkama, članovima i članicama naših lokalnih zajednica i zajedno ćemo raditi na unaprijeđenju naših sredina. Ako želiš biti dio ove inspirativne inicijative i doprinijeti napretku lokalnim zajednicama, pridruži nam se!

Poziv za prijave je otvoren do 25.08.2023. (petak), a  možeš se prijaviti putem ovog linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6Fg28CFztNWojRTIs1SF7UdYZnuDOZWXJmNe0vU-v9Duczg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Za sva dodatna pitanja, možeš nas kontaktirati na broj telefona: 062 392 455.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Javni poziv: Podsticaji samozapošljavanja za pripadnike branilačke populacije ZDK za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja samozapošljavanja pripadnika branilačke populacije...

Javni poziv: Podsticaji zapošljavanja pripadnika branilačke populacije ZDK u pravnim licima za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja zapošljavanja pripadnika branilačke populacije Zeničko-dobojskog...

Doboj Jug: Obavještenje o dodjeli novčanih sredstava: za pomoć u stambenom zbrinjavanju branilaca i njihovih porodica

Obavještavaju se branioci i članovi njihovih porodica koji imaju...

JU OŠ „Rešad Kadić“ Tešanj raspisuje ponovni javni konkurs za upis polaznika

Na osnovu člana 24. Zakona o obrazovanju odraslih („Službene...