U Doboju uhapšen Zeničanin koji je krao auta, zlato i novac

/

Kod lica lišenog slobode zbog krađe dva vozila pronađena opojna droga

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 17.08.2023. godine, oko 14,10 časova, lišili su slobode lice inicijala J.O. iz Zenice, FBiH, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Krađa“ i „Teška krađa“.

Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 13.08.2023. godine u Doboju otuđilo putnički automobil marke „VW Golf” koji je pronađen na području opštine Teslić i vraćen vlasniku, kao i osnov sumnje da je 16.08.2023. godine u Tesliću otuđilo putnički automobil marke „Hyundai” u kome se nalazio veći iznos novca i zlatni nakit. Policijski službenici Policijske stanice Teslić 17.08.2023. godine, oko 12,05 časova u Tesliću pronašli su putnički automobil marke „Hyundai”, a dva sata kasnije u Doboju je lišeno slobode lice inicijala J.O. Prilikom pretresa lica lišenog slobode pronađeno je i oduzeto: dvije providne folije sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 47,4 grama, jedna providna folija sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Hašiš“ ukupne težine 0,1 grama, novac u iznosu od 3 560 KM i 2 885 eura i kutija sa zlatnim nakitom.

Pronađeni premeti će biti vraćeni vlasniku. Navedeno lice će uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Krađa“, „Teška krađa“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Saopšteno je iz PU Doboj.

 

Povezani postovi

Učenici Mješovite škole u Tešnju posjetili Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama

Dana 27.02.2024.godine Poslovnu jedinicu Tešanj Dnevnog centra za djecu...

Evo ko je izabran u Povjereništvo SDA Tešanj

Predsjedništvo SDA BiH je na svojoj sjednici, 26.2.2024. godine...

Firma Obnova Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta " Jedan privrednik, jedna učionica "...