Nadina Mehmedović drugom pobjedom osigurala medalju na Evropskom prvenstvu

/

Nadina Mehmedović, članica Taekwondo Akademije Tešanj-Šije, nakon druge pobjede osigurala je medalju na Evropskom prvenstvu, koje se održava Estoniji-Tallinnu.

“Pisemo povijest. Nadina Mehmedovic drugom pobjedom osigurala medalju na Evropskom prvenstvu u Olimpijskim kategorijama koje se održava u Estoniji-Tallinnu. Ovo je prva medalja seniorska za Bosnu i Hercegovinu u povijesti Taekwondoa u zenskim kategorijama.Bravo Nadina,bravo treneru Gredicu i trenerima Reprezentacije Bosne i Hercegovine Idemo lagano ka cilju… Znamo kroz šta smo sve prošli da budemo na vrhu, uspjeli smo”, napisali su iz Taekwondo Akademije Tešanj-Šije na Facebook stranici.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Edin Džeko otkrio dokad planira igrati za reprezentaciju BiH

Uoči prijateljskog susreta između Engleske i Bosne i Hercegovine,...

U subotu II kolo IDPA lige BiH: Učestvuju i takmičari ZIGANE Tešanj

U subotu 25.05.2024. godine održat će se II kolo...

Nadina ima poruku za mlade: Zdrave navike nećete steći u kafanama i nargila barovima

Nadina Mehmedović (19) iz Tešnja velika je nada bh....

Tešanj: Emrah Šišić i Lejla Unkić ponovo okićeni medaljama

Na 23. Međunarodnom karate turniru "Novi Grad 2024" održanom...