Bruka prije svadbe: Mlada gostima odredila minimalac za kovertu, gosti se šokirali

/

Sezona svadbi još uvijek traje, a restorani su prebukirani i u oktobru.

Pojedini mladenci uveliko zovu goste za vjenčanja koja će se održati narednog mjeseca, a jedna mlada koja se udaje početkom oktobra razbjesnila je svoje društvo jer im je uz pozivnicu “servirala i priču” koliko para bi trebalo minimalno da stave u kovertu.

Prije dvije nedjelje su mladenci počeli da dijele pozivnice, ali društvo i rodbina o tom veselju pričaju mjesecima unaprijed. Mlada je od samog početka naglašavala da će svadba biti u luksuznom restoranu u Beogradu koji puno košta, da kupuje preskupu vjenčanicu, uzima najskuplju dekoraciju. Pošto se znamo od malena znala sam da voli da sve bude skupo i kvalitetno, ali nisam znala da svadbu pravi da bi bila na dobitku, a ne zbog sreće – priča mladina drugarica iz škole, dok kolegica sa fakulteta dodaje:

Meni je sve to smetalo, jer nije bitno da li je nešto skupo ili ne bitno je da taj dan bude poseban i za mladence i za njihove porodice, a posljednje o čemu bi trebalo da razmišljaju prije svadbe, a naročito mlada je to koliko će rodbina i drugarice staviti para u kovertu.

Prema njenim riječima mlada je odmah na početku naglasila koliko plaćaju “stolicu”.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Kako regovati kada dijete dobije lošu ocjenu u školi? Evo šta kažu psiholozi

S obzirom na to da bi svi roditelji željeli...

Slušajte članke na ZOS portalu: Nova funkcija za uživanje u sadržaju bez čitanja!

Nemate vremena da čitate duge članke, ali ne želite...

Ovaj sok odličan je za jesenji detoks: Bogat je vitaminom C, željezom, snižava pritisak

Ako svom organizmu i jetri želite priuštiti odličan detoks...

Nutricionista tvrdi: Jedan napitak može biti ključ za poboljšanje zdravlja crijeva

Svi težimo zdravijem načinu života, a dok su uravnotežena...