Aleksandra Prijović: Nikog nisam natjerala da me sluša, Rozga mi je jedina čestitala

/

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović najavila je i peti koncert u zagrebačkoj Areni, i time postala prva i jedina žena koja je uspjela da rasproda najveću dvoranu u Hrvatskoj.

Tim povodom Aleksandra je progovorila o brojnim temama koje su i te sada aktuelne.

– Kada je muzika u pitanju, ja mogu sve da poslušam. Svako ima neki svoj ukus. Ja nisam nikog natjerala da me sluša, muzika je za mene najljepša stvar, cijeli život sam okružena njome. Gdje god da odem i gdje god da izađem, važno mi je da je muzika kvalitetna. I gdje god da izađem, važno mi je raspoloženje – nekad mi paše nešto lagano, nekad pop, nekad nešto drugo… Kad je muzika u pitanju, tu sam jako široka. A neko ko ne voli moju muziku, ne mora ni da je sluša – istakla je ona.

Aleksandra je otkrila i da li će na nekim koncertima doći i njeni prijatelji iz djetinjstva.

– Naravno, doći će svi moji prijatelji iz Belog Manastira. Moram da pozovem sve drugarice – dodala je ona.

Kako je dalje istakla, Brena još uvijek nije upoznata sa činjenicom da je Prija zakazala petu Arenu.

– Mislim da ne zna još uvijek za petu Arenu. Čule smo se, ali joj nisam rekla. Čestitala mi je na ostalim objavama i koncertima – kaže Aleksandra, pa odgovora da li joj smeta što je nazivaju Breninom snahom:

– Filip ima svoju majku Zoricu, tako da ja nisam njena snaha. Sretna sam što sam u porodici i imam priliku da me savjetuje jedna legenda. Iako je ona za javnost Lepa Brena, ona je prvenstveno dobar čovjek. Znači mi svaki njen savjet.

Aleksandra je priznala da joj je za sada jedino Jelena Rozga uputila riječi podrške.

– Imam ovdje mnogo prijatelja, ali od javnih ličnosti, zasad, mi je samo Jelena Rozga čestitala – rekla je ona za Jutarnji list.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....