Navijači NK TOŠK iz Tešnja “Atomci Tešanj” smatraju da se njihovom klubu sprema “sudijska krađa” na predstojećem meču

/

Navijači Nogometnog kluba TOŠK iz Tešnja, “Atomci Tešanj”, smatraju da se njihovom klubu sprema “sudijska krađa” na predstojećem meču osamnaestog kola Prve lige BFBiH sa NK Zvijezda Gradačac, te su se tim povodom oglasili saopštenjem za javnost, koje prenosimo u nastavku teksta:

“Slavko Zokić prvi komšija i veliki prijatelj Mate Neretljaka delegirao sudiju Pejića za utakmicu NK TOŠK – NK Zvijezda.

U Tešnju se po svemu sudeći još jednom priprema krađa našeg kluba u režiji čovjeka koji delegira sudije Slavke Zokića koji je prvi komšija i veliki prijatelj trenera Zvijezde, Mate Neretljaka. S obzirom na stanje na tabeli i u slučaju pobjede našeg kluba, sa nova 3 boda bi se odvojili kako od NK Zvijezda tako i od ostali konkurenata, ali po svemu sudeći određeni ljudi će pokušati po svaku cijenu da to spriječe.

Molimo vas da se u što većem broju pojavimo u Nedjelju i ne dopustimo još jednu lakrdiju na Lukama.” – stoji u saopštenju “Atomci Tešanj”.

Izvor: sportskevijesti.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Iz kuće u Bobarama ukraden TV

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK, u vremenskom periodu od...

Detalji saobraćajne nesreće koja se dogodila u Mravićima

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK, jučer oko...

Tešanj bogatiji za 5 beba

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako je na...

Šahovski spektakl: Svečana završnica četvrtog maja u Tešnju

U subotu 04.maja održat će se posljednje kolo šahovskog...