Firma Glück Norm prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma Glück Norm i donirala stolariju za ostavu pomoćnog osoblja.

“Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja,” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma Glück Norm

Firmu Glück Norm 1996.godine osnovala je grupacija C.H.A. München, u to vrijeme vodeća grupacija za proizvodnju stolarije (PVC, ALU, drvo i fasade) u Evropi, kao 78. firmu u svom sastavu.

Glück Norm Tešanj pripadao je grupi njemačkih firmi koje već decenijama isporučuju kvalitetne i funkcionalne pojedine elemente, te i kompletne komponente za stambenu i industrijsku gradnju. Dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama prozora i bezuvjetna želja da zadovolje mušterije, daju kupcu sigurnost da će kod nas dobiti proizvod njemačke kvalitete, za relativno pristupačnu cijenu.

Tehnika, izolacija i sigurnost funkcije su važni kriteriji na koje, uz dizajn, Gluck Norm polaže težište. Plastični prozori od PVC-a firme Gluck Norm dugog su vijeka i jednostavno se njeguju. Nadprosječno su otporni na vanjske vremenske utjecaje. Osim toga pružaju zaštitu protiv buke i zadržavaju toplinu. Ove kvalitete imaju ne samo svi prozori preduzeća Gluck Norm, nego i sav ostali pribor počevši od okova, stakla, roletni.

Odluka za prozore Gluck Norm znači sigurnost, jer iza tog preduzeća stoji tradicija velike njemačke firme građevinskih elemenata C.H.A. München.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Firma SAJO PLAST prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta " Jedan privrednik, jedna učionica" sudjelovala...

Maglaj: Završeno uređenje desne obale rijeke Bosne

Kako je saopćeno iz općine Maglaj uspješno je završeno...

Doboj Jug: Realizacija infrastrukturnih projekata

U ulici Brezik na području općine Doboj Jug, aktivni...

ADIL HALILOVIĆ IMENOVAN U PREDSJEDNIŠTVO SNAGE NARODA BIH

Adil Halilović društveno-politički aktivista i odnedavno predsjednik OO SNAGA...