FUP uhapsio muškarca: Prijetio ženama da će objaviti njihove privatne fotografije

/

Policijski službenici Federalne uprave policije (FUP) su uhapsili muškarca iz Sarajeva, inicijala A. Č. (1989,), koji se sumnjiči da je u prethodnom periodu s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi vršio ucjenu na štetu više osoba ženskog spola, prijetnjom da će objaviti njihove privatne fotografije, te zahtijevao da mu se isplati određeni novčani iznos.

Postupajući po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu, policijski službenici Federalne uprave policije izvršili su pretres kuće i pratećih objekata navedenog lica, kojom pronađeni su pronađeni predmeti koji su traženi Naredbom navedenog Suda

Lice lišeno slobode je kriminalistički obrađeno u službenim prostorijama Federalne uprave policije, a protiv istog će biti podnesen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, piše Avaz.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...