Adil Halilović i SNAGA NARODA se ne šale: Kooptiran Unkić u Izvršni odbor stranke

/

Adil Halilović, diplomirani ekomista, ekspert za naftu i naftne derivate, poznati društveno-politički aktivista i predsjednik OO SNAGA NARODA Tešanj je imenovan u predsjedništvo SNAGE NARODA Bosne i Hercegovine.

Nakon Skupštine SNAGE NARODA Tešanj koja je održana početkom maja ove godine, novi članovi, na iznenađenje monogih dolaze sami.

Na sjednici održanoj jučer, izvršeno je kooptiranje člana Izvršnog odbora SNAGE NARODA Omera Unkića kao i imenovan izborn štab stranke za predstojeće lokalen izbore.

Kao što je poznato SNAGA NARODA je dio vladajuće koalicije u Federaciji BiH, ali se jasno razlikuje svojim političkim djelovanjem od stranaka TROJKE prije svega svojom principijelnom probosanskom i državnotvornom politikom, kao i jasnim političkim djelovanjem, i za kratko vrijeme nametnula se  kao prepoznatljiv politički subjekt u Bosni i Hercegovini. Na čelu SNAGE NARODA je RAMO ISAK, jedan od najprepoznatljivijih političara u vladajućoj stranci.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Fuad Kasumović: Gradonačelnik koji je izgubio kompas dostojanstva

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović već dugi niz godina pokazuje...

Fotelja im najdraža: Nacionalnost mijenjali i za vrijeme skupštinskih pauza

Slučaj Dragane Čavke, koja se, iako je prethodno bila...

Reakcija na tekst Fuada Šišića SUMNjIV JE… DAKLE KRIV JE (tesanj.net): FUADE, TVOJE VRIJEME JE PROŠLO – NEMOJ GUBITI DOSTOJANSTVO!

Piše: Dugogodišnji član SDA (ime i prezime poznato Redakciji) Fuade, Pročitao...

Naprijed još uvijek nema kandidata za načelnika?

Naprijed nova politička stranka na ovim izborima u svojoj...